VIN EXCLUSIV DE COLECȚIE
Aria di Mari
Spumante Rosato I.G.T
- Recoltare: Recoltat manual în lăzi la sfârșitul lunii august
- Vinificare: Vinificare albă cu învechire pe drojdii în sticlă
- Degortare: după cel puțin 12 luni
- Zahăr rezidual: 0 g/l
- Serviciu: Aperitive, preparate din peste
- Se recomanda servirea la o temperatura de 6-8 °C
Rosamarina
Rosato di Cannonau
- Clasificare: Rosato di Cannonau – Roze
- Produs in: Badesi – Sardegna (Italia)
- Struguri: Cannonau
- Zona: S.I.C ( arie de interes comunitar )
- Teren: dune de nisip langa mare
- Vie: portaltoi nealtoit (Piede franco)
- Cules: cules cu mana in septembrie
- Vinificare: in contact cu coji de struguri de Cannonau timp de 12 ore si vinificare alba.
- Servire: perfect pentru aperitiv si platouri de peste sau carne
- Recomandat a se servi la temperatura de 8-13 °C
- An: 2020
- Alcool: 14%
Maistrali
100% Cannonau di Sardegna
- Clasificare: Cannonau di Sardegna 100%
- Produs in: Badesi – Sardegna (Italia)
- Struguri: Cannonau
- Zona: S.I.C ( arie de interes comunitar )
- Teren: dune de nisip langa mare
- Vie: portaltoi nealtoit (Piede franco)
- Cules: cules cu mana
- Servire: perfect pentru aperitiv si platouri de carne
- Recomandat a se servi la temperatura de 12-18 °C
- An: 2018
- Alcool: 13,5%
Petra Ruja
Isola dei Nuraghi IGT
- Zona: SIC (site de interes comunitar)
- Struguri: Din viță de vie autohtonă
- Sol: nisipos
- Soi de struguri: Plantat de sine stătător
- Recoltare: recoltat manual în lăzi la sfârșitul lunii septembrie
- Asociere: insoteste placut un sandvici precum si intreaga masa.
- Servire: Perfect pentru aperitive și preparate pe bază de carne
- Se recomanda servirea la o temperatura de 12-18 °C
- Epoca: 2020
HOW WE WORK
THE BEST INGREDIENTS
ELEIFEND JUSTO BIBENDUM
Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum. Proin bibendum feugiat.
LECTUS FELIS ULTRICIES
Fusce ut velit laoreet, tempus arcu eu, molestie tortor. Nam vel justo cursus lorem.
INTEGER
ULTRICES
Aliquam fringilla aliquam ex sit amet elementum. Proin bibendum sollicitudin feugiat fringilla aliquam.
FERMENTUM IN DOLOR
Aliquam ac dui vel dui vulputate consectetur. Mauris accumsan, massa non.